Amics pel món

Fer la volta al món era la il·lusió que tenia en Xevi feia molts anys, aquesta il·lusió ens la va transmetre a poc a poc a tots aquells que formen KAW, però a la vegada a la gent que tot i no viatjar amb nosaltres aquests nou mesos també està al nostre costat, com la família i els amics, els coneguts, els nens, pares i professors de l’escola GEM, els companys de les nostres respectives feines que per un temps hem deixat en “stand by”, inclús, en aquests gairebé tres mesos de viatge a la gent que hem anat coneixent pel món i que gràcies al projecte hem pogut crear un vincle que estem segurs que perdurarà.

Durant aquest temps a part de nosaltres dos viatjant hem tingut la sort de poder compartir moments amb companys de viatge tan diferents com els missioners espanyols a Moçambic, cooperants a Etiòpia i en els últims dies gaudir de la companyia d’amics propers que han decidit emprendre un llarg viatge per estar al nostre costat i viure amb nosaltres aquesta gran experiència amb els seus propis ulls també, sense filtres.

Companys que tant a l’Índia i sobretot a la Xina ens han donat un nou aire i una nova perspectiva del viatge. Amics amb els quals hem agafat avions, trens, autobusos, metros, hem pogut parlar amb la nostra llengua materna novament, hem caminat km i km junts recorrent cada racó del país en el qual ens trobàvem, hem après a menjar amb les mans a l’Índia i amb els “palillos” a la Xina, hem rigut i en algun moment plorat (del que pica el menjar tant a la Xina com a l’Índia!), hem intentat fer-nos entendre a la Xina i finalment ens hem acomiadat d’ells amb la sensació de que aviat ens retrobarem.

Amics amb els que hem compartit el seu primer viatge llunyà, d’altres que després de viatjar junts quan érem joves ho hem tornat a fer ara com si no hagués passat el temps, d ‘altres que ens han ensenyat a veure els edificis amb uns altres ulls (la regla dels terços!) i altres que amb la seva experiència laboral i sobretot de vida a la Xina ens han ajudat a endinsar-nos en aquest país desconegut. A tots i cadascun d’ells gràcies per voler formar part d’aquesta experiència de vida, per donar-nos una altra visió de les coses i sobretot per voler formar part del projecte KAW (ah i no ens oblidem de donar les gràcies pel pernil i el formatge!). Ha estat un plaer compartir cada moment amb vosaltres.

Per endavant queden molts mesos de viatge, de seguir explorant el món que ens envolta i que ens fa créixer com a persones i a la vegada ens dóna l’oportunitat de mostrar-lo a tot aquell que vulgui obrir els seus ulls i la seva ment a una experiència on els sentits i els valors de la vida juguen un paper molt important.

 

 

2 Comments

  1. Gracies a vosaltres per la feina que feu, veure nomes la il·lusió dels nens durant la connexió per skype, ja vam veure el resultat del vostre esforç al voltant del mon. Tot un plaer ser un granet de sorra en aquesta platja, plena de colors, experiències, persones, menjars, visats, somriures, bons i mals moments. Una abraçada ben forta i pensant on ens retrobem…………….

    • Anna Bertran

      4 gener, 2016 at 10:00 am

      Company!! gràcies a tu per voler-nos acompanyar en aquest projecte i ser partícip d’ell també! granet a granet anem difonen valors de vida i descobrint el món!! una forta abraçada!

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*